tirsdag 17. juli 2012

Vi maler og maler…

Nå har walk–in-closet får farger, både på gulv, vegger og tak.  Vegger og tak er malt med eggehvit, glans 15. Gulv er malt med 1502–Y. Under gulvet ligger varmefordelingsplater og rør for vannbåren varme. Dette systemet er satt i gang i kjeller og 1. etasje, men ikke enda i 2. etasjen. Kobling i et skap gjenstår og lar vente på seg til over ferien…

Lister på gulv er ferdiglagt, tak– og dørlister gjenstår.

Døra får stå umalt, slik den har stått i over hundre år;)

Plater og gulv er ferdiglagt også på kontoret. Dette gikk veldig raskt, sammenlignet med da vi la rørene oppunder gulvet i 1. etasjen;)

 

Kontoret kommer i første omgang til å bli brukt som soverom for oss voksne, mens walk-in-closet blir barnerom den første tiden. Dette rett og slett for at vi skal kunne flytte inn raskest mulig…

 

I tillegg til gulvlegging og pussing/maling av hallen (1. + 2.etasjen) har vi rukket å feire 1 års dagen til odelsgutten. I den anledning ble det selvfølgelig flagget med den nye flaggstangen på gården! Vi har også sådd plen, lagt grusgang og satt på plass igjen den gamle trappa – godt å få litt orden på sakene ute også!;)

Fortsatt god sommer!

Mita

8 kommentarer:

 1. Endelig nytt innlegg ;-) Så fint det blir! Imponert over alt dere orker å gjøre:-)
  Klem Camilla

  SvarSlett
 2. det er en milepæl for hvert rom som blir ferdig. Imponert over at dere også har gjort mye ute.

  SvarSlett
 3. Så spennende å lese bloggen din! Skal selv pusse opp et 100år gammelt hus om noen år når jeg å min mann skal ta over gården til svigers. Har lenge tenkt på oppussingen og synes d var spennende å lese om deres!

  SvarSlett
 4. Kjære vene for en jobb. Det blir virkelig flott. Artig å lese nedover på bloggen din. For en fin gård. D

  SvarSlett
 5. Ojoj skal si dere står på! dere er så utrolig flinke!:)
  når håper dere på innflytting?

  Legger dere varme i alle rom? vi diskuterer om vi skal ha varme i 2.etasje eller ikke, jeg tror det er lurt, -mannen mener det ikke er nødvendig siden det bare er soverom. hva har dere tenkt om dette?

  Ha en fin dag!
  hilsen fra oss i Villa Lindås :)

  SvarSlett
 6. Huset blir så nydelig!! Jeg er helt betatt!! Gleder meg til å se mer!

  Vi har også lagt vannbåren varme i 1.etasje, men tenker ikke å gjøre det i 2.etasje. Hvorfor har dere valgt å gjøre det?

  Ønsker deg en fortsatt fin juli dag!
  Klem Karen

  SvarSlett
 7. Så fint dere får det!! Det er litt av en jobb dere legger ned, men jammen ser det ut til å bli bra også!! :-) Og den umalte døren, I LOVE IT!

  Vi har heller ikke valgt å legge vannbåren i 2. etasje (kun på badet), men det kan hende det er forskjellig hva som lønner seg på nybygg og oppussing/renovering?

  Ha en strålende tirsdagskveld :-)

  Klem Ranveig

  SvarSlett
 8. Blir kjempeflott:) Har dere innredet walk-in nå?

  Håper dere har hatt en fin sommer:)

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen noen ord!
Ha en fortsatt fin dag:)