torsdag 25. august 2011

Walk-in-closet får vegger og tak!

Å kle igjen vegger og tak tar tid i dette gamle huset. Mye av grunnen til det er at vi skifter ut det elektriske anlegget og alt av vannrør – i tillegg legger vi balansert ventilasjon. Mesteparten av arbeidet vi har lagt ned hittill vises faktisk ikke ved første øyekast…

Hvis du er interessert i hvordan dette rommet så ut på begynnelsen av sommeren – ta en titt her.

Rør for balansert ventilasjon har blitt bygget inn i kasse i hjørnet.

 

Ved siden av kassen for ventilasjonsrør er fordelerskap for strøm i 2.etasje plassert. Veggbokser for stikkkontakter er plassert, men ikke ferdig koblet. Panelen på tre vegger og i taket er ny, spaltegulv ferdiglagt. Det er blåst inn cellulose-isolasjon i tak og gulv.

 

Vinduet skal skiftes ut og original panelen males. I tillegg gjenstår siste strøkene på de øvrige veggene/tak. Godt å endelig kunne se noe annet enn sagflis og støv;)

                                 Mita

2 kommentarer:

 1. Hei Mita! :-) Så fint det blir! Og GRATULERER SÅÅ MYE med en nydelig liten gutt! For et skjønt bilde av små rynkete føtter, en nyfødt baby er det vakreste som finnes!! :-) Kos dere videre, både med oppussing og baby! KLEM

  SvarSlett
 2. Oi, her har jeg gått glipp av mye, ser jeg! Aller først; gratulerer så mye med den lille gutten - håper dere har en fin barseltid :o)
  Rommet har jo blitt så flott! Så litt skummelt ut med råten og soppen dere avdekket, men det klarte dere fint å utbedre!
  Lykke til videre :o)

  klem Mona

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen noen ord!
Ha en fortsatt fin dag:)