torsdag 30. september 2010

Høsten på tunet

Temperaturene har sunket betraktelig og fargespillet i naturen er godt i gang. Vi jobber hardt og har trua på å kunne få varme i huset før kulda virkelig slår til. Fokuset på å bli ferdig med teknisk rom har vært nødvendig nettopp med mulighet for å få varme i huset til høsten, og vi må si oss svært fornøyde med innsatsen. Nå gjenstår levering av varmepumpe og rørleggerens siste “touch” i teknisk rom før varmen kan være på plass.

Ivrig medhjelper

I tillegg til innspurt på teknisk rom har det vært behov med litt arbeidsinnsats ute på tunet, og alle trår til;)

Kabelgrøft

For å drive varmepumpa er det også nødvendig å få på plass det nye sikringskapet i teknisk rom. Dette skal erstatte dagens sikringskap som befinner seg i 2.etasje. Til det nye sikringskapet legges strøminntaket til huset i bakken slik at vi kan fjerne luftspennet og en stolpe som står midt på plenen. Til enkeltes (…) store fortvilelse har det vært nødvendig å grave opp deler av veien inn til tunet og noe plen.

Nysådd plen

Vi skal ikke skryte på oss mye arbeid ute på tunet i løpet av våren/sommeren 2010, men noe har vi gjort. Eple-, pære- og kirsebærtrær har blitt plantet og plen har blitt sådd der vi tidligere la ned jordsløyfene. Til våren blir det spennende å se om vårt lille hagearbeide bærer “frukter”;)

              ♥

       Mita

2 kommentarer:

  1. Åå, så nydelig huset deres ligger der!! Skikkelig drømmehus!! Håper du har en fin fredag! Klem

    SvarSlett
  2. Blir spennende å se om det kommer noe frukt til neste år da! :D

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen noen ord!
Ha en fortsatt fin dag:)