mandag 20. september 2010

På igjen med arbeidet…

Late, varme dager i Sør-Frankrike er vel overstått og hverdagen er i gang igjen. Det innebærer selvfølgelig ikke “bare” tidlig opp for å komme seg på jobb, men også sene kvelder med restaureringsarbeid.

009

Flisene er lagt på teknisk rom – fuging og vasking av flisene gjenstår.

010

Veggene i kjelleren er ikke akkurat rette, så flisleggingen krever litt ekstra tålmodighet;)

002

Veggene på kjøkkenet er bortimot fri for maling etter iherdig skraping. I tillegg er den ene døra til kjøkkenet flyttet for å få mer veggplass. Det var mange lag med maling på veggene på kjøkkenet og vi valgte å skrape bort malingen. De øvrige rommene har tilsynelatende færre lag med maling og ser penere ut. Vi kommer derfor antakeligvis ikke til å skrape disse før vi maler.

September2010 007

Varmerør er lagt på undersiden av det store soverommet (fra den midterste stuen). Dette er det siste rommet vi legger rørene fra undersiden. Resten av gulvvarmerørene i 2.etasjen kommer vi til å legge ovenfra pga at gulv er fjernet. Gulvvarmen er nå ferdig lagt i kjeller og 1.etasje:)

Ønsker alle en flott uke!

Mita

4 kommentarer:

 1. Hei hei! Tusen takk for kommentar inne hos meg.
  Ser nesten ut som om vi sitter i samme felle. Altså restaureringsfella ;-p

  Men for en nyyyydelig plass dere har.
  Huset og plassen er virkelig verd all jobben..
  Jeg kommer absolutt innom her igjen å henter masse tips og inspirasjon fra dere.

  Lykke til videre!
  Hilsener fra Astri :-)

  SvarSlett
 2. Litt av en tilpasningsjobb som må gjøres med flisa men ser veldig bra ut:)

  Stor-arbeid med panelet også men det er vel verdt det i andre enden når en ser resultatet. Gleder meg til å se når malearbeidet begynner også. Kommer til å bli sykt fint:)

  Er dere heldig sånn at det er lite spiker/stifter som har laga hull i panelet? tenker på om det er strie som har vært festa før eller pappa.

  klem

  SvarSlett
 3. Hei!! :-) Jeg er såå glad for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg, så jeg fant bloggen din!! Denne går rett i blogglista mi, for et fantastisk sted dere holder på å sette i stand!! Virkelig DRØMMEHUS!! Gleder meg til å følge deg videre!! Stor klem fra Mia :-)_

  SvarSlett
 4. Glemte det med behandling av bjelker du spurte om.. :-) Vi har beiset våre et strøk med en beis som heter Drivved, synes den var den som gjenga den originale fargen best.. Og der vi måtte ha opp nye støtter kunne vi beise samme farge, så det så ut som de og var gamle.. :-) Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen noen ord!
Ha en fortsatt fin dag:)