onsdag 6. oktober 2010

Kontoret ferdig isolert!

Endelig føler vi at vi er i gang med arbeidet også i 2.etasjen. Vi har valgt å total-renovere hele huset, og dette medfører naturlig nok myyye arbeid. Endel skulle helst vært gjort i går (…), mens resten tas etter hvert. Vi får sjelden gjort oss ferdig ett sted før vi innser at vi må haste oss videre og være ferdig med noe annet. Litt frustrerende, men samtidig ser vi da framgang sånn litt over alt;)

Kontoret

Kontoret

De siste dagene er det uteområdet som fortsatt forberedes til vinteren og kontoret som har blitt isolert. Paroc har blitt nøye tilpasset og lagt over tynn papp i bjelkelags-mellomrommene. Varmerør skal legges over isolasjonen når vi kommer så langt;) Veggene skal males, selv om den originale lyse blåfargen slettes ikke er å forakte.

Kontoret

Balansert ventilasjon skal legges i alle rom. Her har vi lagt rør som går fra badet, gjennom kontoret, inn til “walking-closet” og videre ned til den kommende tv-stua.

Kontoret

Lydfelle legges ved hvert inntak/uttak i oppholdsrom.

Kontoret/walking-closet

Rørutgang fra “walking-closet” ned til den kommende tv-stua.

oktober 003

Ventilen er festet i taket i tv-stua i 1.etasjen. Mulig vi bytter ut denne etterhvert til en litt penere modell. Brannalarmen til venstre for ventilen skal flyttes.

Kontoret

Darja følger trofast med på alt som skjer, skulle nok av og til også hatt sin egen lille støvmaske;)

Dette rommet var originalt en del større, men vi har valgt “å ta” noen kvadratmeter for å få et større bad. Det kommende badet kan sees temmelig uferdig til venstre på bildet over. Rommet som Darja her ligger i, er det kommende hovedsoverommet. Det fungerer per dags dato som snekkerbu og lager;)

Ha en fortsatt fin uke!

Mita

2 kommentarer:

  1. Tror ikke dere kommer til å fryse i vinter når systemet blir slått på og varmen strømmer på:) Gøy å se fremgangen:)

    SvarSlett
  2. Litt å gjøre ja, når alt må rives før det bygges opp igjen.. Kjenner til det! :-) Nå holder vi på med vaskerom, yttergang og "butikkrom" på en gang.. Men det er så gøy når det er fremgang og skjer noe!! ;-) Ha en fin fredag! Klem

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen noen ord!
Ha en fortsatt fin dag:)