mandag 6. februar 2012

Hylle ved badekaret

Badekaret er plassert for en stund tilbake, og vi har tenkt litt på hvordan vi kan gjøre det mest komfortabelt for den av oss som er over 1,60 m og skal ned i karet... Må jo nesten være litt praktisk også, dette badet;)

Skråtaket gjør det noe klønete (for enkelte..) å komme oppi karet og vi har nå laget en hylle mot veggen for å få badekaret lenger ut i rommet og takhøyden dermed høyere. Skråtaket har også gitt oss litt utfordring når det gjelder plassering av toalettet. Vi har lenge planlagt badet på papiret, men det blir ekstra spennende å se hvordan alt dette fungerer i virkeligheten…

 

Hylla er laget med utgangspunkt i at flisene skal passe med “mønsteret” på veggen. Hylle med en halv flislengde ble for lite mtp å vinne takhøyde, vi endte derfor opp med en og en halv flislengdes avstand fra veggen.

 

Ta - da – da! Hylla er ferdig satt med litex plater, flislegging gjenstår:)

 

Mita

 

 

7 kommentarer:

 1. Det blir nok bra :) spennende å se hvordan det blir!

  Moro når man ser noe man bare har på papiret eller i hodet blir til virkelighet :)

  SvarSlett
 2. Dette kommer til å bli kjempefint! Tenk så koselig med litt pynt, et godt, mykt håndkle og levende lys på hylla der.. :-) Ønsker deg en fin dag! KLEM

  SvarSlett
 3. Flinke dere er:-) Klem Camilla

  SvarSlett
 4. Så flott det blir, og dere er jammen gode til å finne løsninger selv! Imponerende!
  Ser at vi har veeldig masse jobb foran oss når vi starter på prosjekt baderom i Lunden etterhvert ;o)

  klem Mona

  SvarSlett
 5. Så smart. Man trenger et sted å plassere shampo og såpe etc.;). Dette blir bra. Kan bare forestille meg hvordan følelsen er å se planer på papiret blir til virkelighet:).

  Gleder meg til å se mer;).

  Klem fra Marilinn

  SvarSlett
 6. Dette blir bra! Ser for meg en løsning med bokstativ der jeg da :) Og ikke minst trenger man et sted å sette rødvinsglasset!

  SvarSlett
 7. Dere er imponerende dyktige og utholdende. Er visst ikke behov for at sinnasnekker'n kommer til dere! Toalett og skråtak kan løses ved å sette inn takkvindu over toalettet. Da får du mange cm ekstra høyde, og i tillegg vidunderlig lys!
  Hilsen Anne

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen noen ord!
Ha en fortsatt fin dag:)