mandag 24. oktober 2011

Flislegging av badet er ferdig!

Det meste arbeidet som er gjort i huset til nå er utført av egne hender. Hovedårsaken til dette er naturlig nok økonomi, men vi må vel innrømme at det ligger et stort behov for kontroll bak også;)

Ironisk nok er det derfor ekstra skummelt når vi skal sette bort diverse arbeid til profesjonelle håndtverkere og gi slipp på styringa...

Så hva gleder ikke en kontrollfreak’s hjerte mer enn å se et perfekt utført arbeid på badet av innleid flislegger?! Arbeidet har tatt sin tid, men når vi legger merke til detaljene på de utskårede flisene skjønner vi hvorfor: Flisene vi har valgt på badet har ingen rette kanter. Dvs at Mr. Flislegger måtte slipe flisene for hånd etter å ha kuttet de, for å få de “rufsete” kantene.

 

             

Arbeidet med å få opp panelen er påbegynt. Badet har også fått nytt vindu. Den lave veggen skiller vegghengt WC og badekar. På hvert av sidene av det vegghengte WC blir det etterhvert skap og skittentøyssjakt ned til vaskerom (i tilbygg som ikke er satt opp enda). 

I denne delen av badet skal dusj og vask plasseres. Et speil plasseres over varmefordelingsskapet.

 

En egen, flislagt skapdør til fordelerskapet for tappevann.

Skapdøra til fordelerskapet er her satt på, ikke lett å se. Her ser vi den gamle hoveddøra inn til badet, forholdsvis smal og fargerik, kan man vel si.. Døra beholdes, dog med noe ny maling på etterhvert..;)

Ha en produktiv mandag!

Mita

6 kommentarer:

 1. Lekkert, lekkert, lekkert! Så flotte de flisene er og liker romdelingen deres meget godt! Det blir jo utrolig flott hos dere :-) Skjønner veldig godt hva du mener med litt nervøsitet ved å overlate jobb til proffene... Vi har også gjort det aller meste selv, men enkelte ting som el, vann/kloakk og flislegging har vi brukt fagfolk til.

  Ønsker deg en deilig uke!

  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Dette ser ut som drømmebadet; stort og godt med nydelige fliser! Flott at dere er fornøyde med håndverkerene dere har leid, en hører jo stadig skrekkhistorier om de som har vært uheldige, så det er ikke rart en blir litt skeptisk.
  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen! Fargen i stua heter "Hamp", her har jeg et innlegg om den:
  http://husetilunden.blogspot.com/2011/08/det-skjer-i-midtstua.html
  Prøver å legge inn fargekoder etterhvert, foreløpig er det bare kjøkken og stua som er lagt inn, tror jeg. Lister, tak, vinduskarmer o.l. maler vi med Eggehvit, oljebasert maling, glansgrad 40.
  Ha en flott uke :o)

  klem Mona

  SvarSlett
 3. Åh, så fantastisk gøy!!
  Gleder meg til vi skal begynne på badet også :-D
  Legger meg til som følger hos deg så jeg funnet deg igjen, og så jeg får sett resultatet!
  Klem Stine

  SvarSlett
 4. Første som slo meg her var...Wow.. for et utrolig lekkert bad, liker at alle detaljer er gjennomtenkt. Fantastisk fint :-) Her i huset er jeg så heldig å være gift med mureren/ flisleggeren og sønn i huset er snekker,så da slipper jeg å overlate dette til andre..hehe....Ønsker deg en fin dag Klem Trude

  SvarSlett
 5. Sååå fint det blir!! Liker flisene, vi har litt samme farger på vårt vaskerom/bad. Ha en fortsatt fin uke!! KLEM

  SvarSlett
 6. Flott flott:)...bare resten litt igjen nå så er det helt ferdig.

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen noen ord!
Ha en fortsatt fin dag:)