fredag 14. januar 2011

Et riktig spennende nytt år!

2010 ble avsluttet forholdsvis tidlig her på bloggen. Vi har hatt mye å holde på med, og blogging har ikke akkurat vært første prioritet.

Mye har skjedd i løpet av 2010, og enda større ting kommer til å skje dette året. 2011 blir året da vi for første gang skal bli foreldre og vi kan forhåpentligvis flytte inn i Drømmehuset vårt. Det å skulle bli foreldre påvirker oss naturligvis på mange måter, og spesielt mor vært ganske så fraværende med jobbing på huset før jul.. Toalettskåla og sofaen har vært hennes beste venn en stund, men med nye året kom også ny energi og matlyst tilbake…;)

Vi er nå i full gang igjen med jobbingen, dvs vi fortsetter med fokus på isolering og legging av balansert ventilasjon. Begge deler krever en god del forarbeid rundt omkring i huset, så dette vil nok fortsette en god stund framover.

094

Her er loftet forberedt for isolasjon. Etter støvsuging har vi lagt duk og ventilasjon. En kunst å ikke slå hodet sitt altfor mange ganger i taket…

114

Litt av et syn når isolasjonen er ferdig lagt. Her har det blåst inn ca 45-50 cm celluloseisolasjon, som etterhvert synker sammen til ca 40 cm. Selv om det fortsatt gjenstår en del isolering rundt omkring i huset, har vi allerede merket den gode effekten av å ha isolert loft:) 

Ser virkelig fram til resten av huset er ferdig isolert!

Mita

6 kommentarer:

 1. Dette blir et veldig spennende år, Mita-mor! :-) Jeg GLEDER meg!

  SvarSlett
 2. Nå blir det godt og varmt på landet :-) Vi skal gå i gang på loftet neste sommer. 180 kvadratmeter som skal isoleres blir en utfordring, men godt å få gjort!

  Marie

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med baby i magen.. Håper dere kommer i hus før den tid :-)
  Hos oss er også loftet blitt ferdig isolert i løpet av jula. Deilig. Verd pengene!

  Lykke til videre.. Hold oss oppdatert.

  Hilsen Astri

  SvarSlett
 4. Heisann:) Kjekt at du fortsetter blogginga så vi får se fremgangen:)

  SvarSlett
 5. Det er første gang jeg er inne på denne bloggen, og den er nå lagt til mine favoritter :) Vi har også et sveitserhus fra 1880, så det er spesielt morsomt å følge deres oppussing. Må legge til at dere har en fantastisk flott eiendom og et nydelig hus!

  SvarSlett
 6. Godt med varme!! Ha en super kveld, gleder meg til flere oppdateringer fra deres flotte hus!! Klem

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen noen ord!
Ha en fortsatt fin dag:)