mandag 16. august 2010

Endelig litt farge på veggene!

Iveren er stor etter å komme oss oppover i etasjene, men det gjenstår fortsatt endel nede i kjelleren. Det er ingen tvil om at teknisk rom blir prioritert slik at varme/luft/vann etc kan settes i gang før kulda igjen er over oss. Før rørleggeren kan installere det nødvendige må med andre ord gulv og vegger være ferdig på dette rommet. De øvrige rommene i kjelleren kommer nok til å stå uferdige en god stund framover.. .Arbeidet med veggene i teknisk rom er godt i gang, og hvilken fornøyelse!

Teknisk rom

I og med at veggene består av kalkpusset naturmur er det svært viktig at grunningen og malingen består av riktige elementer. Diffusjonsåpen maling er stikkordet, slik at veggene får puste. Vi bruker Jotuns silikonemulsjonssystem for mur, det blir i alt 3 lag som skal strykes på veggene. Det første laget er grunning (uten farge), videre har vi påført understrøk, som er for strukturjevning av underlaget. Dette støket er med farge, og er hva vi har påført når disse bildene er tatt. Siste, gjenstående strøk, er hvit maling i samme serien.

Teknisk rom

Her er delen til venstre grunnet mens veggen til høyre er strøket med understrøk. Gleder meg til resten av vegggene i kjelleren også ser sånn ut:)

Mita

1 kommentar:

  1. Synd å måtte stå i kjelleren midt på sommeren men det blir jo en helt annen kjeller når dere er ferdig. Jeg har ikke sånne fine murer dessverre, men skjult inne i muren er det sånne runde steiner. Kjellermurene er pussa av forrige eiere. Greit nok, men penere når steinene er synlige:)

    Håper du er oppe av kjelleren innimellom sånn et du får nye litt fin sensommer;)

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen noen ord!
Ha en fortsatt fin dag:)