torsdag 22. april 2010

Mitt forhold til Speedheater’n

Ved begynnelsen av dette hus-prosjektet hadde jeg kun kjennskap til de mest generelle verktøy. Frustrasjonen var alltid høy når mannen kunne vandre timesvis rundt på diverse verktøy-butikker med meg slepende etter.. Nå har jeg altså kommet dithen at jeg til tider syns det kan være morsomt å vandre rundt på Clas Ohlson å se alle de forskjellige hjelpemidlene. Har til og med skjønt at for å få til et bra stykke arbeide er det SUPER viktig med riktig verktøy!

I disse dager har jeg lagt min elsk på min gode venn, Speedheater. Dette er et enkelt hjelpemiddel som raskt fjerner maling, kitt eller lakk. Vi har slettes ikke tenkt å fjerne all maling på vegger så nøye, men på kjøkkenet var veggene fulle av klumpete lag med maling. For å få et best mulig resultat, valgte vi derfor å gå på med Speedheater. Man varmer veggen med Speedheater i ca 10-20 sekunder og kan deretter enkelt skrape av malingen. Arbeidet blir på denne måten både enkelt og pent utført – kan virkelig anbefales!

01           02

03 

Foto: Mita På Landet

         

Mita

1 kommentar:

  1. Hei, så fantastisk et redskap!! Dette skulle jeg ha visst om da jeg pusset opp et sveitserhus med x antall malingsstrøk....:-) Så gøy å følge med deg! Blir så bra hos dere!!!!! Ha en super dag!

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen noen ord!
Ha en fortsatt fin dag:)