søndag 14. februar 2010

Ny form på badet!

Badrommet er et av de få rommene der vi har valgt å skjære ut deler av en vegg. Dette for å forstørre det opprinnelig lille rommet. Alle som kjenner til denslags, vet at dette kan være en krevende prosess i et tømmerhus. Tømrer har vært involvert og gitt klarsignal. Vi fikk, etter en god del tankevirksomhet, heist opp en limtredrager av størrrelse 115 x 315mm, 5,07m lang, gjennom vindu i 2.etasje. Ganske nervepirrende for undertegnede, men nå er drageren godt plassert i taket og alle mann trygt tilbake på bakkenivå:)Foto: Mita På Landet

Når drageren var på plass, var det klart for å skjære ut den ønskede delen av veggen. Både drager og den "nye" delen av rommet kan sees i bildet over.Foto: Mita På Landet

Her ser vi stendere som er satt opp til ny vegg - badet har fått ny og større form!!:)


Foto: Mita På Landet

I tillegg til at badet har fått ny form, har vi også begynt å lekte ut på veggene/tak.Foto: Mita På Landet

Lektingen er hensiktsmessig både i forhold til isolering og videre platelegging.


Foto: Mita På Landet

Her ser dere den smaaale badromsdøra. Sjarmerende, spør du meg;) Veldig mye som gjenstår, men som jeg har nevnt tidligere - godt med alt som kan tolkes som framgang! :)

Dagen i dag har blitt feiret av store og små, - mødre har vært i fokus, kjærligheten har vært i fokus og noen har markert overgangen mellom åpenbaringstiden og fastetiden.
Jeg vil trekke fram det kinesiske nyttåret, som i 2010 starter nettopp i dag, 14.februar - og ønsker med dette alle (nok en gang) ET RIKTIG GODT NYTT ÅR!!!


2 kommentarer:

 1. Aha, skikkelig framgang jo:)) Sånne store jobber som å fjerne vegger og montere dragere er vel godt å bli ferdig med ja. (I know;)
  Jeg innmari glad for at gubben ikke har noe særlig "luftig" arbeid igjen på huset...hm, litt maling da, men det får gå;) Spennende å se utviklinga.Ha det fint:)

  SvarSlett
 2. Hej!

  Tittade förbi här. Så kul att se renoverar nio gör, inga småsaker direkt.
  Kommer nog jätte bra när det är rent.

  Ha det bra så!

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen noen ord!
Ha en fortsatt fin dag:)