onsdag 14. mars 2012

Hull i veggen, sa du?!

Veggene i hagestua var tidligere kledd med plater. Vi rev raskt ned disse og nydelig panel åpenbarte seg for oss. Full forståelse for at man en gang i tiden hadde behov for å stenge kulda ute ved å sette opp disse platene, men ganske så fortvilende når man ser alle spikerhullene…

 

En lekker grønnfarge som har vært brukt tidligere, men litt for “sprek” for oss i en dagligstue. Panelen i rommet ved siden av (kommende tv-stue) har hatt utallige farger. Vi har skrapt av en av de gamle fargene og fått scannet den i malingsbutikken, for å komme fram til tilsvarende farge. Denne har vi tenkt å male i begge disse stuene.

Men; før vi kommer så langt har vi grunnet veggene…

 

…heftgrunn over gammel maling og sperregrunn med kvistlakk over steder der vi har pusset bort malingen…

 

… og vi har altså sparklet utallige, små spikerhull!

 

Sparklingen gikk raskere enn fryktet, men særlig morsomt kan man ikke si det var. Dørene er fortsatt i sin originale farge, men dørkarmen er malt ett strøk for å gi et snev av motivasjon på veien;)

 

Nettopp på grunn av alle disse spikerhullene har veggene i dette rommet vært tunge å starte på. En god følelse å endelig være i gang , ikke minst å være ferdig med den kjeeeedelige sparklingen;)

Ønsker alle en god vårdag!

                 

                           Mita

 

 

9 kommentarer:

 1. Skjønner deg godt, det er kjedelig med sparkling.. Jeg bør egentlig gå i gang med soverommet vårt, men vil helst bare hoppe over all malijobben og komme rett til innredning.. :P Men funker visst ikke sånn..

  Herlige dører dere har! <3 Er spent på å se fortsettelsen. Og, nå er du jo i gang :)

  SvarSlett
 2. Hei,

  Usj! Ja, den sparklinga er ikke noe særlig. Men så blir det jo så bra når det er ferdig! Blir nok ei flott stue =)

  Renate

  SvarSlett
 3. Grøss og Gru! Det har blitt en del sparkling på meg også. Selve sparklingen går bra, men pussingen etterpå er KJEDELIG! Men vi for bare tenke at det er verd det ;-)

  ÅÅÅÅ, takhøyden deres forresten.. <3
  Kunne dødd for den ;-)

  Klemmer fra Astri

  SvarSlett
 4. Ja skjønner det er litt av en jobb..men dette kommer til å bli rå bra... nydelig panel..

  Lykke til

  Kerstin

  SvarSlett
 5. Mye jobb, men så blir det kjempefint når dere blir ferdige.

  SvarSlett
 6. Litt av en jobb ja! Det blir nok veldig bra! gleder meg til å se det det ferdig malt :)

  SvarSlett
 7. Måtte le da jeg leste innlegget ditt, for dette er jobben vi har foran oss i den ene stua :o) Her var det også platet, og med flott panel under. Det har iallefall ikke vært overhengende fare for at platene skulle ramle ned i Lunden heller - utrolig mange spikere sørget for det... Men så fint som det blir! Kjenner at jeg ble veldig inspirert til å sette igang etter å ha sett bildene hos deg!

  God helg til deg :o)

  klem Mona

  SvarSlett
 8. Enda en tålmodighetsjobb dere snart er ferdige med....men premien er jo at det blir skikkelig lekkert:) Ekstra kjekt at dere har fått scannet fargene:)

  Litt down-periode på egne prosjekter her i huset for det er mye som skjer på annet hold....har dog en gang som må være ferdig før midten av mai;) Nå står den sånn halvferdig å venter på at noen skal hive på maling pluss at strøm mangler der.

  SvarSlett
 9. Åh, den sparklinga misunner jeg deg ikke, vært over noen spikerhull her og kan du si :-) Ønsker deg en ny strålende uke! KLEM

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen noen ord!
Ha en fortsatt fin dag:)