mandag 28. februar 2011

Solskinn i hverdagen!

Dagen føltes noe tung med influensasymptomer, sliten etter jobb og en overivrig, sparkende baby i magen. Og hva finner jeg på bloggen?! En herlig AWARD fra den koselige bloggeren Trude’s hverdag! Denne awarden gis til fem stykker med under 100 følgere – og jeg er en av de lykkelige;)

Liebster_Blog_Award[1][2]

Jeg setter utrolig stor pris på denne positive tilbakemeldingen om bloggingen av restaureringa og blir enda mer motivert til å fortsette:) Tusen hjertelig takk!

Jeg ønsker å sende denne awarden videre til fem flotte blogger, med under 100 følgere, som alle fortjener den positive oppmerksomheten de kan få!

Anbefaler alle på det sterkeste å ta turen innom disse sidene – kos dere!:)

   

  Mita

9 kommentarer:

 1. Hei igjen:-)Koselig at du likte Awarden min. Ja, det er alltid hyggelig å bli satt pris på:-) Men den er deg vel fortjent.Du har en kjempefin blogg.Og for en fantastisk plass med et utrolig flott hus da. Regner med at det blir lekkert når det blir ferdig. Gleder meg til å følge deg videre :-) Klem Trude

  SvarSlett
 2. Hei,

  Så koselig med award! Tusen takk skal du ha :)
  Og <3-lig velkommet som følger av bloggen min. Jeg skal komme innom deg i morgen å "snoke" litt. Nå er det så sent - må vel komme meg i seng. Men av headeren din ser det ut som en fantastisk plass dere har!

  Klem til deg,

  Renate

  SvarSlett
 3. Gratulerer med award:) Skal titte innom bloggene du nevner:)

  Ha det fortsatt fint:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for den koselige awarden! Det satte jeg stor pris på :0)
  Håper formen din er bedre i dag!

  klem Mona

  SvarSlett
 5. Heisann!
  Takk for awarden!
  Har vert mye sykdom her også- håper du snart er på bedringens veg!
  Ønsker deg en fin søndag!
  Mvh Monica

  SvarSlett
 6. Herregud for en flott blogg du har, legger meg selvsagt til som følger her :D soleklart :) er en kjempe plass dere har, faren min har å en gård me hester(travhester) å dyr, så følg gjærne bloggen min :)

  SvarSlett
 7. Såå koselig med baby i magen da!! :-) Godt du blir oppmuntret til å fortsette å blogge, er gøy å følge restaureringen deres! :-) Ønsker deg en god uke!! KLEM

  SvarSlett
 8. Tusen takk for awarden, snuppa! Håper formen er bedre nå. Her ventes det! Klem Gulltann

  SvarSlett
 9. Psst! En Award til deg inne hos meg:)

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen noen ord!
Ha en fortsatt fin dag:)