søndag 6. juni 2010

Antydning til sommer på tunet

Den siste uken har det vært nydelig vær og man har fått gjort litt rundt omkring. Uteområdet er egentlig ikke første prioritet, men det er tungt å gå inn i den mørke, kalde kjelleren når sola skinner og gradstokken stiger over 20 tallet. Plutselig så mye man skal ha gjort ute..;)

Våren 2010 080

Foto: Mita På Landet

Porten og gjerdet har nå fått sitt 1.strøk med maling – og jeg har begynt å revurdere stakittgjerde.. Tok en evighet å bli ferdig med porten for denne gang, bare å holde ut et par strøk til…

Våren 2010 072

Foto: Mita På Landet

I hagen vokser det meste fritt for tiden, på godt og vondt, og jammen blomstrer det flere steder. Hagen har ikke blitt endret på på mange år, og den gjenspeiler gamle hage-trender fra 1800 tallet. Hagen er preget av “the Line of Beauty” – mykt bølgende gressplen med trær og busker.

Våren 2010 070

Foto: Mita På Landet

Hagen er også sterkt preget av det arbeidet vi har gjort inne i huset. Vi har lagt to sløyfer jordvarmerør, tilsammen ca 750m. Heldigvis klarte vi å legge disse uten å måtte grave opp en stor andel planter, men deler av hagen ser dessverre ut som en anleggsplass… Vi ser virkelig fram til den dagen arbeidet i hagen begynner – og planleggingen er allerede i gang;)

Mita

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på om du legger igjen noen ord!
Ha en fortsatt fin dag:)