lørdag 9. januar 2010

Lite som skjer i kulda..

Kulda gjør at det er vanskelig å få gjort noe fornuftig arbeid på huset i og med at vi ikke har noen form for oppvarming der ennå. Hjelper heller ikke at enkelte av dørene slipper kulda rett inn..Kaaaaaldt!!! Og det er nettopp dører fra huset jeg tenkte vise dere noen av i dette innlegget.

Foto: Mita På Landet


Den første døra jeg vil vise dere er hovedinngangen. Det er et såkalt fransk vindu. Denne er i såpass dårlig stand at vi vurderer å bytte den ut mot en nyere, lignende dør.
Foto: Mita På Landet


Døra som møter oss når vi kommer inn i hallen er en fransk dør, denne fører oss videre til hagestua.Foto: Mita På LandetHer ser vi to andre dører i hallen, hvorav den høyre fører inn til den blivende spisestua. Alle innerdørene i hallen er malt i svart/gult, og de er i god stand.


Foto: Mita På Landet

Her har vi kommet inn i hagestua fra hallen. Et fransk vindu i midten fører ut til verandaen i hagen. Også dette franske vinduet er i så dårlig forfatning at vi vurderer å bytte det ut.


Foto: Mita På Landet

Dette er en litt artig dør! Den ene siden av døra er malt med ådring-teknikk, imponerende detaljarbeid! Den andre siden går ut mot hallen og er svart/gul.
Foto: Mita På Landet

De aller fleste dørene i huset er som denne, og alle er heldigvis i god stand.


Foto: Mita På LandetNok en morsom dør! Denne er 60 cm bred og 180 cm høy, og er badromsdøren i 2.etasjen. Søt, liten sak! Et visst slankepress i og med at vi har valgt å beholde døra;)


Dette var noen av dørene hos oss. Mangler et par godiser her, blant annet balkongdøra på "master bedroom", som også er et fransk vindu. Denne skal dere få se ved en senere anledning;)


Ha en fortsatt fin lørdagskveld, og husk - lukk døra etter deg!;)
2 kommentarer:

  1. Må vel først banke på døra her:) For noen skatter du har. Gleder meg veldig til å se videre.

    Ha en flott kveld videre:)

    SvarSlett
  2. Hei og takk for hyggelig hilsen, godt å være tilbake:-) Så utrolig gøy å se alle de dørene, mye er likt med hsuet her, vi har også smal baderomsdør:-)) Spennende å følge med, gleder emg til å se! VI har gjort en vri på samme dør ytterdør som dere har, jeg fikk laget en plate med utskjæringer på og husets byggedato. Vel, god helg fra Marianne:-)

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen noen ord!
Ha en fortsatt fin dag:)